• 051 78 05 05

Koeling

Wij maken onze transportkoeling in een paar verschillende versies:Inbouw

Deze koelgroepen worden volledig ingebouwd, er bevindt zich geen condensor op het dak. Met andere woorden: niks is zichtbaar, u zou denken dat het een normale bestelwagen is. De kleinste koelgroep is de CK10 speciaal op maat gebouwd voor de kleinere bestelwagens zoals de Citroën Berlingo. De CK15, het grotere broertje is beter geschikt voor bestelwagens zoals de Citroën Jumper en de Peugeot Expert (zie INBOUW).

Meer info

Opbouw

De opbouwkoelgroepen worden letterlijk op de bestelwagen gebouwd. Er bestaan meerdere modellen van dit type: de CK20, CK30, CK40. Allen zijn in een zeer aërodynamische vorm gegoten en hebben een geringe opbouwhoogte Het condensorgedeelte van de CK20 is slechts 11 cm hoog, bij de CK30 - CK50 is dat 16 cm. De kleur van de condensor is standaard wit, maar kan ook in andere kleuren gelakt worden passend bij uw bestelwagen (zie OPBOUW).

Meer info

Frontbouw

De frontkoelgroepen worden vooraan de kast boven de cabine van de bestelwagen of vrachtwagen gemonteerd. Er bestaan meerdere modellen van dit type: de CK21, CK31, CK41, CK51 en de CK61. De kleur van de condensor is standaard wit, maar kan ook in andere kleuren gelakt worden passend bij uw bestelwagen of vrachtwagen (zie FRONTBOUW).

Meer info

Multitemp

De opbouw en frontbouw koelgroepen kunnen in multi-temp gebouwd worden. Dit betekent kort gezegd dat u meerdere verdampers gebruikt in combinatie met 1 enkele condensor en compressor. Hierdoor kunnen zowel diepvries als verse producten getransporteerd worden door het inbouwen van twee verdampers. De kleur van de condensor is standaard wit, maar kan ook in andere kleuren gelakt worden passend bij uw bestelwagen of vrachtwagen. (zie MULTITEMP).

Meer info

Speciaal

Er zijn natuurlijk ook gevallen waarbij de klant iets apart nodig heeft en dat is iets waar wij u in veel gevallen ook kunnen helpen. Van het plaatsen van verdampers die tegen de wand hangen ipv tegen het dak tot het maken van een kleine isolatiebox met een volledig aangepaste koeling.(zie speciaal).

Meer info